FOLLOW ME

Sunday, August 10, 2008

Intekma Resort and Convention Centre, Shah Alam

Kami singgah menginap di Hotel ni bulan lepas, kalau tak silap, Selasa, 29/7/08. Pergi ke Selangor sebab urusan perubatan saya, terlupa nak booking dulu hotel, ingatkan tak sibuk mana Shah Alam, rupa-rupanya malam tu malam Bola-Malaysia v. Chelsea. Ternganga gak bila pergi dari satu hotel ke satu yang lain, semua dah penuh.... kesian Jihah sebab terperap lama dalam kereta.

Dari concorde pergi ke Grand Blue Wave, lepas tu cari Quality hotel tapi tak jumpa sebab malam dan dah lupa jalan + kepala pening, last2 menuju ke Seksyen 2.. cakap ngan suami kalau INTEKMA pun penuh, malas nak pikir dah, tido dalam kereta je lah..

Sampai INTEKMA lebih kurang pukul 9++ malam, mata pun dah merah. nasib baik ada satu bilik kosong sebab cancel booking. Apartment 2 bilik. RM260-00. Ambik je lah.

Anyway, review bilik : agak kurang value dgn duit yang di bayar, kedua2 bilik ok cuma kurang bersih. Bila angkat selimut, nampak bedsheet yang lusuh dan ada kotor2, rasanya basuh tak bersih. Bau pun tak best.

Dapur ok, cuma kurang facility. Yang paling tak puas hati bilik mandi, eee... tengok tab mandi, memang confirm kena mandi berdiri.. tak adanya nak berangan mandi buih kat dalam tu.. hehehe..paham2 ajelah.. anyway.. ini adalah pengalaman saya, mayb orang lain dapat bilik yang lebih ok. Nasib masing2.

Cuma pendapat saya, nama pun resort & Convention centre, harga pun bukannya 80 ringgit semalaman, harap2 INTEKMA akan improve lagi pd masa2 akan datang supaya dapat revie yang lebih ok. Ok lah... salam.