FOLLOW ME

Tuesday, March 24, 2009

Dari Cikgu Lama

Ini tag dari Kak Pah a.k.a Cikgu lama [Evergreen sebenarnya .. mana ada 'lama' :-)], wish list untuk Birthday, sayangnya birthday dah lepas.. .. InsyaAllah jika diizinkan tuhan untuk merasai yang akan datang, inilah wishlist saya...

Tag : Make a list of what u want on your birthday.

1. Detik 12 malam ucapan dari suami tersayang (hehehe.. overnya rasa..);
2. Hari tu tak perlu pergi kerja (next year 2/3 = hari selasa, bolehke..?);
3. Pagi nak pergi jalan2 berdua dgn suami, tgk wayang maybe;
4. Suami kena prepare duit sebab hari tu saya nak shopping sakan;
5. Ptg bawak anak2 pergi jalan2, ke pantai kot;
6. Ambik gambar sekeluarga, DATE mesti BESAR sikit kat gambar tu..
7. Lepas solat isya', tahlil sbg ingatan untuk yang telah tiada;
8. Buat makan kecik2, panggil staf, kawan2 dan jiran sebelah;
9. Suami bagi hadiah, (Honda CRV ke.. muahahahah).. rilek ah abang.. :-);
10.Yang paling penting sebenarnya... kesihatan yang berpanjangan, rezeki dan kegembiraan yang melimpah dari Allah S.W.T untuk merasai setiap detik kehidupan kerana hidup ini hanya pinjaman dan setiap dari kita pasti akan merasai mati.. semoga setiap detik masa kehidupan saya diberkati... Amin.

Ok. Dah kak Pah. Muahhh.

1 comment:

SHARIFAH ASIAH said...

tq G. Wah ngam- ngam dengan birthday ayah su. Sampaikan salam jawab tag. Jawab ayah su, jangan tak jawab.. Mana tahu kut-kut wish birthday tahun ni tercapai.