FOLLOW ME

Sunday, June 14, 2009

Kalau Dah Ketagih.

Salam,

Ini gambar-gambar suami saya, kat mana-mana kalau ada peluang mesti dia nak buat kick, ada yang terbang ada yang mendarat.. hehehe macam2 gaya....

Ni masa kat langkawi, siap ada model lagi tu..


Ni masa buat Umrah, tengok kat tangan.. tengah pegang aiskrim..


Yang ni baru ambik semalam, sebenarnya dah on the way balik ke rumah lepas ambik gambar2 stadium yang runtuh, lepas tu saya katala "lupa lak ye, kalau abang buat sidekick kat depan stadium tu tadi pun ok gak.." Uihhhshh.. sanggup u-turn tu! so, asalnya suami saya ni suruh ambik gambar buat sidekick biasa jer..

Dia suruh anak buat dulu, so anak pun dengan gumbiranya buat la ...


lepas tu bapanya pulak...


lepas tu tengokla sendiri..!!! hehehehe.. siap ngan muka2 tu... itulah orang kata, kalau dah ketagih..kat mana2 pun bleh kan..


Anyway, saya bangga walaupun husband dah masuk kategori "orang-orang tua" dalam team TKD Trg tapi masih lagi aktif.. this week 19-21/6 main untuk state @ national tournament di Shah Alam, dua tiga minggu ni sibuk training, good luck dear! Muaaahhhh.

5 comments:

*h k m h z h r* said...

sir dan sidekick mmg tak dpt dipisahkan.takpela kategori "org2 tua" pun ciksu.baru rock.tua2 pun still bleh maen lagi.tabik spring lah.hehe.. makin lame tgk sidekick sir, makin lawo plak.lagi2 hok stadium tu..

Jie said...

kakchik, jgn tengok sidekick jer..cer tengok kat perut sir tu.. makin lawo gak tu..hehehe

*h k m h z h r* said...

sungguh ke? hehe..
x sedar pulok. :D

Mang Taekwondo di Dungung said...

hoh!!

Biarla perut dia naik cepat2.

Nanti saya ada geng kat dlm Taekwondo TRG. Ari tu ada Cheku Ridwan. Skrg dah sorang2. Cg Ali plak sokmo dok pakai Dobok masa gi program TKD. Klu dok ada gok geng.

He he he he

EIZAM said...

sian tul tgk org ketagih, tapi syukur la tak ketagih rokok, buang duit tu. tapi ketagih side kick ni...payah gak kan, kang buang air satu kaki di atas, satu kaki di bawah, alamatnya......salah bom ler........